Jogi információk

Jogi tanácsadás
Ez a dokumentum általános információkat nyújt az ASSA ABLOY honlapján („ASSA ABLOY“) kapcsolódó személyes adatok védelméről és jogi tanácsadásról.
Ezen az oldalon az ASSA ABLOY információkat szolgáltat online. Ha Ön a Honlapot megnyitja és használja, Ön vállalja, hogy az ezen adatvédelmi nyilatkozatban és a jogi tanácsadásban foglalt feltételeknek és feltételeknek megfelel. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassuk vagy megszüntessük a honlap bármely részét vagy funkcióját, beleértve az adatvédelmi nyilatkozatot és a jogi tanácsadást. Ezek a módosítások a weboldal módosított részének vagy funkciójának felszabadításával vagy az Adatvédelmi nyilatkozat és a Jogi közlemény felülvizsgált változatával lépnek életbe.
Jogi tanácsadás
Szerzői jog, védjegyek és használati feltételek
A honlap tartalma (a „Tartalom”), beleértve például a szövegek, grafikák és képek, védjegyek, védjegyek, logók és szoftverek védik törvényeket a szellemi tulajdonjogokat. Tulajdonjoga az adott tartalom vagy bármely más, a felhasználó a honlap nem felel meg, de továbbra is a csoport ASSA ABLOY vagy egy harmadik fél, aki rendelkezik anyag megjelent ezen az oldalon.
Az ASSA ABLOY a vállalat üzleti tevékenységeiben használt nevek tulajdonosainak és az ezen a weboldalon felsorolt ​​termékeinek és szolgáltatásainak neve. Ezeket a neveket a szellemi tulajdonról szóló törvény védi. Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezi.
Önnek jogában áll a tartalom másolatait megnézni, e-mailben elküldeni, letölteni vagy kinyomtatni, de csak magán, nem kereskedelmi célból. A tartalom jogosulatlan használata sérti a szerzői jogot, védjegyeket és egyéb törvényeket. Valahányszor küldjön egy e-mailt, a letöltés és a nyomtatáshoz a tartalom egy adott anyag, akkor is csatolni vonatkozó észrevételek szerzői és egyéb közlemények, amelyek egy részét a tartalom, beleértve a jegyzeteket szerzői alján az oldalt.
Tartalom nem lehet reprodukálni, ír, tárolható visszakereső rendszerben, átszámítva olyan természetes vagy számítógépes nyelvre újra továbbítható semmilyen formában és semmilyen módon (elektronikus, mechanikus, fénymásoló, felvevő vagy más módon), eladni vagy forgalmazott előzetes írásbeli hozzájárulásával ASSA ABLOY . Ön nem adhatja el, nem módosíthatja, reprodukálhatja, megjelenítheti, nyilvánosan megjelenítheti, terjesztheti vagy más módon felhasználhatja a tartalmat semmilyen nyilvános vagy kereskedelmi célra. Önnek nem kell „keretbe“ állítania ezt a weboldalt vagy annak bármely tartalmát, és Ön egyetért azzal, hogy egyik oldal sem másol semmilyen kiszolgálóra. Ön továbbá beleegyezik abba, hogy az ASSA ABLOY nevét, logóját vagy védjegyeit ne jelenítse meg vagy használja fel az előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.
A tartalom használatát bármely más honlapon vagy bármilyen más hálózati számítógépes környezetben bármely célra kifejezetten tilos, bár lehet, hogy a weboldalak HTML linkek ezen az oldalon összhangban megállapított felhasználási feltételeket itt. Ez megadja Önnek a nem kizárólagos, korlátozott és visszavonható licencet, amely lehetővé teszi a linket ezen a weboldalon. Elfogadja, hogy nem jelenít meg semmilyen hivatkozást ezen a weboldalon, hogy összekapcsolódjanak reklám vagy egyértelműen elősegítik bármely szervezet, termék vagy szolgáltatás. Elfogadja továbbá, hogy a linkeket ezen weboldalak helyezni bármelyik helyszínen, hogy ésszerű személy lenne tekinthető illetlen, sértő, zaklató, sértő vagy rosszindulatú erősen. ASSA ABLOY fenntartja a jogot, hogy ezt az engedélyt illetve a jogot, hogy egyes linkek használatára bármikor visszavonhatja. Ha ASSA ABLOY visszavonja ezt a licencet, akkor elfogadja, hogy az összes link ezen a honlapon azonnal távolítsa el és kikapcsolása.

Ha a tartalom olyan módon, hogy azok a körülmények nem teszik lehetővé a használatát egyértelmű, így sérti a szerzői jogi törvény, védjegy és egyéb törvényeket. Ebben az esetben a ASSA ABLOY automatikusan törli az engedélye, hogy ezt a honlapot, és kérheti, hogy azonnal megsemmisíteni minden példányát bármely részének tartalma biztosítja Önnek. Minden jog kifejezetten nem biztosított ezen feltételek fenntartva.

lemondás
ASSA ABLOY nem vállal felelősséget azokért a használatából származó a honlap vagy a bizalom ezeken az oldalakon vagy tartalom kínálnak. SITE így használja a saját felelősségére.
ASSA ABLOY biztosítja ezeket webhely és a tartalom és kapcsolódó szolgáltatások „AS IS” garancia nélkül, mindennemű kifejezett VAGY VÉLELMEZETT. MAXIMÁLIS KERETEI JOG ezennel ASSA ABLOY ÉS KIFEJEZETTEN KIZÁR MINDEN, JÓTÁLLÁST TÖRVÉNYES ÉS EGYÉB BELEÉRTVE PÉLDÁUL bármely vélelmezett CÍM KERESKEDELMI, JOGSZAVATOSSÁGI és a célnak való. ASSA ABLOY SEMMILYEN FELELŐSSÉG ÉS vállal felelősséget a pontosság, a megbízhatóság, teljesség, LINK és időszerűségét tartalom, a szolgáltatások, szoftverek, szöveg, ábra, hivatkozás és bejelentések szivattyúzással vagy kapott használatáért ilyen honlapok. FELELŐSSÉG minden szükséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy sem a tartalom által ezek a weboldalak MENTES számítógépes vírus vagy más potenciálisan veszélyes számítógépes kód az Ön oldalán.

ASSA ABLOY sem személy vagy társaság a csoporthoz kapcsolódó ASSA ABLOY nem vállal felelősséget a kárért eredő használatából vagy nem tudja használni ezt a weboldalt, vagy bármilyen tartalom, szolgáltatások vagy anyagok kínálnak ezen a honlapon (a továbbiakban: „ez a védelem” ). Ez a védelem magában foglalja az összes, azzal, hogy a garanciában, szerződésről, objektív felelősség, vagy bármely más jogi alapon, függetlenül attól, hogy az ASSA ABLOY a lehetőségét az ilyen károk tájékozott. Ez a védelem kiterjed minden olyan veszteség, beleértve például a közvetlen, közvetett, különleges, oldalsó, šomážního, büntető vagy penálního, kárenyhítést eredményeként testi sérülést vagy emberölés megszegésével okozott, elmaradt haszonért és a kompenzációs adatok és az üzleti folyamatok megszakadását.

Más honlapokra mutató linkeket; REKLÁM
A weboldal tartalmazhat linkeket harmadik fél weboldalak. Ezek a kapcsolatok, az alábbiakban kizárólag az Ön kényelmét, és nem jelenti azt, hogy Assa Abloy bármi, amit ezek a harmadik fél oldalakat tartalmazó vagy ajánlat jóváhagyja. Ezek a honlapok nem vállal felelősséget a tartalom a harmadik fél weboldalak, amelyeket itt referenciaként. Anyagok bármely harmadik fél helyek nem értékelik, ellenőrzés, vagy a monitor. A tartalom pontosságát vagy törvényességét hasonló anyagokból harmadik fél helyek, hogy nem felelősek.

Ha úgy dönt, ezeket a weboldalakat megy keresztül egy linket a harmadik fél helyek, akkor ezt a saját kockázatára. A használata harmadik fél helyek irányadók a felhasználási feltételeket a helyek, beleértve az adatvédelmi politika a megadott oldalon.
Abban az esetben, a döntés a felvétele harmadik fél hirdetések tartalmát a weboldalak, ezeket a hirdetéseket tartalmaz hivatkozásokat más weboldalak. Weboldal ASSA ABLOY nem kifejezetten másképp nem támogatja semmilyen terméket vagy felelőssé a pontosságot vagy legitimitásának anyagokat vagy említett elhelyezett hirdetések weboldalakon.
Adatvédelem
ASSA ABLOY elkötelezett annak biztosítása a magány. Ez adatvédelmi irányelvei leírják, hogyan ASSA ABLOY kezeli és használja fel a személyes adatokat Ön kapcsolatban ezen az oldalon kap, és hogyan vagyunk bármilyen kérdése van a kezelése a személyes adatait, akkor lépjen kapcsolatba velünk.
ASSA ABLOY gyűjti és tárolja a személyes adatait (például a nevét, címét, e-mail cím, telefonszám), hogy megad nekünk, hogy információt. Ezek az adatok lehetővé teszik a csoport ASSA ABLOY kérésének, hogy adjon tájékoztatást.
ASSA ABLOY is gyűjti és tárolja a személyes adatokat Ön által megadott (a) keretében információt rólad, mint a számla tulajdonosa (ha van ilyen), és / vagy (b) kapcsolatban termékekkel kapcsolatos kérdéseire, illetve termékeket vásárolnak honlapunkon (ha vannak- ezek a funkciók állnak rendelkezésre). Ilyen adatok lehetnek a kapcsolattartó és szállítási információk vagy pénzügyi adatait, ha fizet termékek online.
Amellett, hogy a fent említett felhasználások lehet a személyes adatok kezelésére használt az ilyen helyeket, és erőfeszítéseit, hogy javítsa őket, abból a célból, a belső bizonyítékok, a statisztikai elemzések és (adott esetben) a rendelések termékek és / vagy kapcsolatba kapcsolatban diszkontok / kedvező vásárlási és ennek részeként az ügyfélszolgálatot.
Ezen okok miatt a személyes adatok átadhatók a vállalatok ASSA ABLOY szerte a világon, ahol működik (beleértve azokat az országokat nem az Európai Gazdasági Térség).
Gyűjtött és tárolt személyes adatokat kizárólag az ASSA ABLOY csoport társaság, kivéve a következő esetekben, amikor tudnak átadni harmadik felek számára:
ha szükséges a törvény.
abban az esetben a vásárló vagy a potenciális vevő az üzleti,
és / vagy ha a szolgáltató, hogy ASSA ABLOY engedélyezett szolgáltatásokat nyújtó kapcsolatban ezek a weboldalak és azok funkcióit, de csak a szükséges mértékben, hogy ezeket a szolgáltatásokat. Ezek közé tartozik a szolgáltató kapcsolódó bankkártyák, akkor az oldalak feldolgozni fizetés szolgáltatója / s szállítási szolgáltatásokat annak érdekében, hogy olyan termékeket vásárolt, és a szolgáltató / s informatikai szolgáltatások akik tárhely, fejlesztése és támogatása ilyen honlapok. ASSA ABLOY megteszi a szükséges intézkedéseket, hogy biztosítsa az összes személyes adatokat továbbítják az említett harmadik felek vagy más országok, összhangban az alkalmazandó adatvédelmi jogszabályokra.
Információ akkor lehet bármikor az Ön kérésének, módosítani vagy törölni. Ezen felül, akkor jogosultak évente egy ingyenes példányt a személyes adatokra, amelyeket Önről. ASSA ABLOY felelős az Ön személyes adatait, és minden olyan kérést, szerkeszteni, törölni, vagy másolatot küld az információkat, kérjük, küldje el a címét ASSA ABLOY AB, P.O. Box 70340, SE-107 23 Stockholm, Svédország jelölt „Figyelem: az ASSA ABLOY csoport személyes adatok felelős“ (figyelem: az osztály felelős a személyes adatok ASSA ABLOY csoport).
A közösségi média kütyü
Weboldalak használhatja a közösségi média kütyü, amelyek lehetővé teszik a felhasználók megoszthatják a tartalmat weboldalunk különböző társadalmi platformok (Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, stb.) Ahhoz, hogy megtudja, hogyan és milyen információkat harmadik felek ezen gyűjteni, és hogyan használjuk a cookie-kat, forduljon az adatvédelmi politika a lényeges társadalmi platformok.
Ha nem fogadja a cookie-kat, akkor beállíthatja a böngészőt, hogy ezeket a fájlokat automatikusan menteni, vagy értesíti Önt, ha bármely weboldal engedélyt kér a bevezetését egy ilyen fájl. A böngésző is a már tárolt cookie-k törlődnek. További információkért tekintse meg a Súgó a böngésző. Azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos területeken vagy jellemzője ezen a honlapon függ a cookie-kat, és ha törli vagy letiltja, a terület és a funkció nem működik.